Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Nechytaj sa zbrane, drahý!" by Jana Šimonová * eBook PDF Kindle ePub Free

Nechytaj sa zbrane, drahý!

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Nechytaj sa zbrane, drahý!
  • Author : Jana Šimonová
  • Release Date : January 30, 2016
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2107 KB

Description

....Anna už vtedy vedela, cítila každým pórom svojho mladého tela, že víchor zanedlho ustane. Na chvíľu zastala a zadívala sa na veľkolepé divadlo oblohy a stromov. Zovrela päste, zodvihla ruky. Vystrela ich nad hlavu a mocne zakvílila.

Nečakaný vzdušný vír sa jej omotal okolo nôh. Fúkol, zavrtel sa okolo bokov až  hore k dlhým, čiernym vlasom. Šaty sa tiež zapojili do hry a mocným šušťaním zdvihli svoju mušiu váhu, v ktorej sa razom stratila jej napätá, sústredená tvár. Mesiac prekvapene osvetľoval tento výjav, tajomné stretnutie prírody so silou ducha tajomnej ženy.  .....

Nechytaj sa zbrane, drahý je ďalšou príjemnou knižnou novinkou pre ženy, ktoré rady čítajú o všetkých odtieňoch medziľudských vzťahov. Spomienky, rodinné tajomstvá, kontrast lásky a nenávisti, príjemné náladové opisy prostredia, ktoré vás pripútajú k deju – to všetko nájdete v tomto románe.

Z príbehu cítiť pero skúsenej novinárky, napísala zaujímavý, netradičný príbeh. Bude veľmi príjemným oživením knižnej ponuky a autorke držím palce a teším sa aj na ďalšie jej knihy.

Jana Benková – úspešná autorka 25 kníh – ženský románov, ktoré vychádzajú na Slovensku, v Čechách a Rusku.


Free Download "Nechytaj sa zbrane, drahý!" PDF ePub Kindle